Ray Ban Aviator Sunglasses | Bundlesells

Search This Blog

Ray Ban Aviator Sunglasses


Gambar sekadar hiasan

Kepada peminat, penchinta Ray-Ban vintage yang masih lagi tidak mengetahui bahawa tiada lagi Ray-Ban sunglass di keluarkan di USA. Aku nak share sket selain dari fotografi. Ni pasal sunglass yang dier nyer motto ‘the worlds’ finest sunglasses’ (correct me if im wrong). Pada taun 1999 Ray-Ban USA telah menjual bisnes nya ke company Italy Luxotica. So skang ni kebanyakan Ray-Ban di kedai adalah dari Italy. Senang je nak kenal, dekat tepi lens dier tuh if Italy, tertulis RB. If USA dier tulis BL (Baucsh & Lomb).
BL ni memang super klasik! So kalo korang nampak yang ade BL tu and if dapat merasakan ke vintage an dier. Siler lah beli. Untuk simpanan dan model yang paling meletop ialah aviator cam foto kat atas. Ni adalah Ray-Ban The General yang dikeluarkan sempena 50 Tahun Ray-Ban dari tahun 1937-1987.
Dalam citer Saving Private Ryan dan Tropic Thunder ade actor dier pakai. Vintage plus cool! Apa lagi tunggu , kasi sambar la rayban aku jual tu , warna hitam jer tinggal lagi tu..!

4 comments:

Anonymous said...

ade lg ke rayban ni bro??

bpe harge rayban ni??

0123505238 GgB msg harge kart sye....

Anonymous said...

saend harge kat sye....

0123505238 GgB

Anonymous said...

salam bro.. ada lg ke ray ban ne? law ada msg hrga kt 0179069066..

Anonymous said...

Ray Ban Vintage model Aviator & Shooter Saiz M & L, sekiranya berminat sms saya 014-8726299..stok terhad!! Sapa cepat dia dpt!!

klik link ni :-

Aviator
[url]http://usera.imagecave.com/myboutique1/Ray-Ban/DSCN0632.JPG[/url]
[url]http://usera.ImageCave.com/myboutique1/Ray-Ban/DSCN0638.JPG[/url]
[url]http://usera.ImageCave.com/myboutique1/Ray-Ban/DSCN0645.JPG[/url]
[url]http://usera.ImageCave.com/myboutique1/Ray-Ban/DSCN0646.JPG[/url]
[url]http://usera.ImageCave.com/myboutique1/Ray-Ban/DSCN0660.JPG[/url]

Shooter
[url]http://usera.ImageCave.com/myboutique1/shooter.JPG[/url]

Post a Comment